Nieuwe naam

Ik zit al ongeveer 25 jaar bij een quiltclub waar ik het reuze naar mijn zin heb. Elke maand komen we bij elkaar met zo’n 12 dames om ons werk te bespreken en afspraken te maken. Om de twee jaar hebben we een tentoonstelling in de toren van Goedereede, zo ook weer in 2015, dit wordt de 11e keer. Hier een paar foto’s van vorige tentoonstellingen, we spreken altijd een thema af en de quilts krijgen allemaal dezelfde maat.

Omdat de club al lang niet meer alleen uit leden van Goeree-Overflakkee bestaat hebben we besloten onze naam te wijzigen van Quiltkring Goeree-Overflakkee in TORENQUILTERS. We zijn nog met zo’n 5 leden vanaf het allereerste begin en in de loop der jaren zijn er veel afgevallen en veel bijgekomen, de leden komen nu o.a. uit Goes, Dordrecht, Delft, Domburg en Zoutelande, fijn dat ze het er elke keer voor over hebben om zo’n eind te rijden! Vorige week kwamen we een hele dag bij elkaar, dat doen we 1 à 2 keer per jaar voor een workshop, iedereen brengt dan iets lekkers mee voor bij de koffie en de lunch, altijd heel gezellig. P1020655 (Gewijzigd)

Nadat we onze bijeenkomst jarenlang in Nieuwe Tonge hadden komen we nu alweer enkele jaren bij elkaar in het verenigingsgebouw van Stad a/h Haringvliet wat ons prima bevalt. De grote quilt voor de tentoonstelling heb ik inmiddels klaar, nu nog iets kleins voor in het midden rond de kroonluchter en aan de groepsquilt wordt hard gewerkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s