Sinterklaastocht Putte

Zaterdag hebben we de Sinterklaastocht rond Putte gelopen, helaas hebben we de oude baas niet ontmoet. In het begin was het nog een beetje fris, rond de 7 graden maar de temperatuur liep al snel op, ’s middags was het zelfs 15 graden, heerlijk weer om te wandelen. We liepen veel door het bos en over de hei, het was echt genieten van alle prachtige herfstkleuren. Hieronder een kleine impressie, de meeste foto’s zijn van Aat want ik had mijn fototoestel verkeerd ingesteld waardoor de foto’s heel flets waren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s