Wandeling bij Brielle

Zaterdag was de najaarstocht van de Jonge Tippelaars in Brielle. Omdat Lennert dit weekend bij ons was ging hij ook mee, we kozen voor de 25 km. Het eerste stuk voerde ons door een rustig centrum, het was nog lekker vroeg en al heerlijk weer.

De eerste rust was bij zorgboerderij Bollaarshoeve, waar we al lekker op het terras konden zitten.CIMG0006 (Gewijzigd)

De tocht was deze keer goed gepijld, we hebben wel eens anders meegemaakt!

Meestal liepen Aat en Lennert een stuk voor me, ze kunnen toch wat sneller, maar gelukkig wachtten ze dan wel op me en was het gezellig kletsen. CIMG0008 (Gewijzigd)

De tweede rust was bij de Meidoorn bij de Tenellaplas, maar wij hebben koffie gedronken bij het bezoekerscentrum. Daarna was het nog zo’n 11 km tot de finish waar we nog wat bekenden tegenkwamen. Het laatste stuk vonden we wel een beetje saai, veel polderwegen en langs kassen, maar al met al was het een leuke tocht.

’s Avonds aten we een heerlijke viscurry die door Lennert duidelijk goedgekeurd werd.

 

P1020465

Voor 3 personen had ik een ui, 2 knoflookteentjes en wat gember in olijfolie gebakken, daarna wat gemalen koriander, komijn, kaneel en kurkuma toegevoegd. Vervolgens gingen er 4 kleingesneden tomaten met ongeveer 1 dl water bij. Nadat dit even geprutteld had voegde ik een halve bloemkool in roosjes en een kleingesneden rode paprika toe, na 8 minuten ongeveer 400 gram kabeljauw in stukjes en na nog eens 8 minuten 100 ml kokosmelk, een flinke eetlepel rode (biologische) currypasta en peper en zout. Na nog eens 5 minuten wat koriander erover en toen kon het opgediend worden, lekker met gekookte rijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s