Omloop 2014

Dit jaar was de 25e editie van de Omloop van Goeree-Overflakkee en ik heb deze keer niet meegedaan. Ik heb 3 x de halve gelopen van 55 km en ik had er dit jaar gewoon niet zo’n zin in, ook was er niet zulk best weer voorspeld. Aat daarentegen wilde wel meedoen en heeft voor de 2e keer de hele Omloop gelopen van 110 km. Hier staat hij bij de start om 7 uur gisteravond.P1020084 (Gewijzigd)

Vannacht heeft hij diverse flinke buien meegemaakt en ook vanmorgen nog, gelukkig duurden ze niet al te lang en hij kwam met mooi weer bij de finish aan. Finishtijd: 15.17 uur, een uur vroeger dan vorig jaar, ik vind het geweldig knap. Vanaf Stellendam liep hij samen met Willy, hier zijn ze bijna bij de finish.P1020086 (Gewijzigd)

Het was af en toe best zwaar, maar als het gezellig is ben je ongemerkt zo weer een heel stuk verder. P1020089 (Gewijzigd)

Na afloop zijn Willy en haar man nog even wat wezen drinken bij ons, zodat wij alle verhalen konden horen en na een lichte maaltijd is Aat naar bed gegaan. Ik hoop dat hij morgen niet al te veel spierpijn heeft.

Hij heeft nu 2 x de halve Omloop gelopen, 1 x de Kennedymars van 80 km en 2 x de hele Omloop.

P1020094 (Gewijzigd)

Een gedachte over “Omloop 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s