Klein rondje

Voor gisteren was er nogal slecht weer opgegeven en omdat we komende week de vierdaagse in Apeldoorn gaan lopen wilden we nu niet te ver gaan. ’s Middags gaf de buienradar aan dat het droog zou blijven, dus liepen we naar het Havenhoofd om vandaar richting Stad a/h Haringvliet te lopen.P1010640

Het was lekker weer, maar de lucht was toch wel wat dreigend.P1010646

Hier komt het bruggetje al aan om ons over te laten steken.

We liepen onder aan de dijk langs het Haringvliet toen het begon te spikkelen om even later over te gaan in een flinke bui, het waaide ook erg hard zodat we binnen de kortste keren aan 1 kant doorweekt waren. We besloten om het rondje te verkorten en zijn via de polder en de Vliegers weer teruggelopen. Gelukkig scheen op het laatst de zon weer maar ik was nog niet helemaal opgedroogd toen we thuis kwamen.P1010655

De totale afstand was 11,5 km, gelukkig geen blaren ondanks de natte schoenen. Na een lekkere warm douche konden we toch nog een poosje buiten zitten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s