Kunstschouw

Enige tijd geleden kreeg ik van Mira een uitnodiging voor de Kunstschouw op Schouwen-Duiveland, die gehouden werd van 14 tot 22 juni. Op de valreep hebben we zondagmiddag enkele locaties bezocht, natuurlijk het atelier van Mira zelf in Burgh-Haamstede waar nog 4 kunstenaars een expositie hadden. Daarna hebben we nog een paar exposities in Ellemeet bezocht en in Renesse. Helaas was ik mijn fototoestel vergeten dus kan ik geen foto’s laten zien. Veel werken werden ook buiten tentoongesteld wat met dit mooie weer natuurlijk fantastisch was. P1010595 (Gewijzigd)

Het was overal gezellig druk.

Voor Paula die vandaag jarig is maakte ik onderstaande kaart. Ik heb een lapje wat ik eerst met een bloempapje geverfd had overgeverfd met verschillende kleuren en de letters die ik met een cocktailprikker in het bloempapje had gemaakt geaccentueerd met quiltgaren. Verder nog extra versierd met quiltgaren, in werkelijkheid zijn de kleuren wat minder flets.

P1010597 (Gewijzigd)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s