Weekendje Amsterdam

Dit weekend hebben we bij Martijn en Yvonne in Amsterdam gelogeerd. Gisteren hebben we een tocht rond het Naardermeer gelopen van ongeveer 20 km. P1010542 (Gewijzigd)

Het was lekker weer om te wandelen met geregeld een zonnetje. We kwamen langs het huis van “tante Annie”, een mevrouw van 89 die, als ze zin heeft, een bordje neerzet dat je koffie en thee kan drinken. Volgens mij staat het bordje er elke dag, want ze vindt het ontzettend leuk om met mensen te praten.P1010543 (Gewijzigd)

De tocht was mooi en gevarieerd en na afloop hebben we heerlijk geluncht bij “Stadzigt”.

Na een flink stuk omrijden vanwege wegwerkzaamheden waren we weer thuis en na een lekkere douche hebben we nog een poosje op een terrasje van de zon kunnen genieten, waarna we lekker Thais hebben gegeten.P1010549 (Gewijzigd)

 

P1010554 (Gewijzigd)

Vandaag zijn we naar het Rijksmuseum geweest, we waren er lekker vroeg zodat we gelijk door konden lopen en het nog niet al te druk was. Het gebouw is echt schitterend gerestaureerd en ik vond het leuk om allerlei schilderijen die je van foto’s of tv kent in het echt te zien.

 

Natuurlijk moesten we als echte toeristen even op de foto bij de grote letters van Amsterdam. Ook hebben we nog een stukje door het Vondelpark gelopen.

unnamed

Na de lunch zijn we weer naar huis gereden. Ik heb dus het hele weekend geen boodschappen hoeven doen en geen plastic gekocht, lekker makkelijk! Maar ik zal er voortaan toch wat bewuster op gaan letten, het is toch te gek hoeveel plastic je elke week verzamelt.P1010556 (Gewijzigd)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s