Zero plastic dag 5

Gisteren heb ik alleen yoghurt, karnemelk en een citroen gekocht, helaas werd ik er door Rosanne terecht op gewezen dat er wel een plastic dop op de yoghurt zit en dat ook de blikjes die ik eerder deze week kocht bekleed zijn met plastic, het is toch moeilijker dan ik dacht. Vandaag hoef ik helemaal geen boodschappen te doen, want we eten de komende dagen elders, alleen de wijnvoorraad wat aanvullen, daar zit toch echt geen plastic in?P1010540 (Gewijzigd)

Een gedachte over “Zero plastic dag 5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s