Sun printing en een nieuw boek

Een paar weken geleden heb ik sun printing geprobeerd op een paar lapjes. Eerst geverfd met textielverf en een dekseltje erop gelegd en daarna in het zonnetje laten drogen. Toevallig is deze maand het thema van het weblog “and then we set it on fire” sun printing, daar ga ik zeker nog wat mee doen.P1010483 (Gewijzigd)

Ook kreeg ik dit weekend nog een verlaat verjaardagskado:P1010484 (Gewijzigd)

Eigenlijk heb ik een weekje vakantie nodig, er zijn nog zoveel dingen die ik uit wil proberen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s