Bloesemtocht Geldermalsen

Ook dit jaar kozen we voor de 30 km, dit was ons vorig jaar goed bevallen. Deze keer begonnen we even na half 9 en rond 2 uur waren we weer bij de finish. Het was een prachtige dag, in het begin nog wat mistig en rond de 6 graden maar al gauw kwam de zon door en kon de jas uit, ik ben zelfs nog een beetje verbrand. De organisatie was weer perfect, overal goed gepijld, genoeg toiletten en gelegenheden waar je wat kon drinken of eten. Onderweg was er regelmatig plaats voor muziek, maar jammer genoeg hebben we daar niet veel van gezien, ze hadden bijna allemaal net pauze, ook is er op de Oost-route minder muziek dan op de West-route. Gelukkig was er wel heel veel bloesem en mooie vergezichten.

Op vertoon van je toegangskaart kon je een medaille krijgen maar je moest daar zo lang voor in de rij staan dat we dat maar niet gedaan hebben.

Hieronder wat foto’s van deze prachtige dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s