Winterwandeltocht Thor Roosendaal

De hele week zagen we bij het weerbericht regenbuien staan voor zaterdag, maar we hebben prachtig weer gehad. Het was de hele tijd droog en de temperatuur viel ook reuze mee. We kozen voor de 25 km en daarvoor liepen we eerst een stuk van de 17 km tot aan de eerste rust waar we de route voor de extra lus kregen. De tweede rust was weer bij De Posthoorn en het laatste stuk liepen we weer met de 17 km. We hebben deze keer behoorlijk snel gelopen, we vertrokken pas tegen half 10 en waren 2 uur al terug, toch hebben we twee keer rust genomen met een kopje thee en wat te eten.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s