Water en wind wandeltocht

Vandaag heb ik de water en windwandeltocht rond Burgh-Haamstede gelopen. Ik koos voor de 20 km omdat Aat niet meeging en ik niet wist of ik het wel leuk vond alleen. Gelukkig viel dat alles mee, het was prachtig wandelweer en de route was prima gepijld. De laatste 5 km heb ik zelfs zonder jas gelopen, van mij mag het nog wel een poosje zo blijven. Om 5 voor 9 begon ik met lopen, de tocht voerde eerst langs de Oosterschelde, daarna een klein stukje over het strand en vervolgens door de Boswachterij. De eerste rust was in Paviljoen Duinzigt en de tweede rust was bij het startpunt, de kantine van sportvereniging DFS. Toen nog een lusje van 5 km en om kwart voor 1 was ik weer bij de auto.

Een gedachte over “Water en wind wandeltocht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s