Pasteltinten

Omdat het mooi weer blijft ben ik gisteren weer vrolijk verder gegaan met verven, deze keer wilde ik wat lichtere kleuren. Ik heb eerst de volgende verfmengsels aangemaakt: zonnesteen, benitoiet, caledoniet, rode calsiet, cinnaber en dumoriet en deze in verschillende sterktes toegevoegd aan mijn lapjes. 

Na het uitspoelen, drogen en strijken heb ik weer een prachtig stapeltje.

Wat restjes verf over een paar lapjes gegoten leverde dit resultaat op:

Gistermiddag nog even met Kok naar onze tentoonstelling in het torenmuseum geweest, het bezoekersaantal blijft een beetje achter vergeleken met andere jaren, maar misschien komt het omdat het zo lang koud is geweest, hopelijk wordt het vanaf nu beter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s