Ganzestadtocht

Deze dagen is de Zeeuwse wandeldriedaagse maar je kan ook 1 dag wandelen, dan heet het de Ganzestadtocht. Je kan tussen de 10 en 50 km lopen, wij kozen voor de 30 km. Het was gisteren prima wandelweer, het laatste stuk kon de jas zelfs uit, jammer dat er wat saaie stukken bij zaten door industriegebied en door nieuwbouw, maar verder was het gezellig en bij de rusten konden we heerlijk buiten zitten. De pijlen waren ook niet altijd even duidelijk en weken nogal af van de beschrijving, maar we zijn niet verkeerd gelopen. Mijn teller stond op ruim 28 km toen we bij de finish aankwamen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s