Kleur op stof

Kijk eens wat ik voor mijn verjaardag kreeg: Het boek “Kleur op stof” van Sandra van Velzen en Janine Wetzels van mijn-eigen, vers van de pers!

Het staat boordevol technieken om stof te verfraaien, o.a. door stempelen, verven, rubbing, zeefdruk enz. enz. Er staan prachtige foto’s in en alles wordt duidelijk beschreven. Nu nog tijd vinden om te gaan experimenteren!

2 gedachtes over “Kleur op stof

 1. Dag Janny,

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag.
  Het boek maakt je duidelijk dat er meer geexperimenteerd moet worden? Ook tijd vinden is een creatief proces. Ik heb recent een lijstje gemaakt van dingen die ik doe, die eigenlijk niemand van mij verlangd en eigenlijk erg weinig opleveren. Om maar eens iets te roepen (lach niet, dit is een geheimpje)maar ik ben opgevoed met het strijken van mijn washandjes……

  Groet

  Janine

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s