Proef&

Afgelopen weekend heb ik een paar recepten gemaakt uit de Proef& van Gall & Gall. Zaterdag na de high tea op school heb ik alleen nog een stuk hartige taart gegeten, dit tomatentaartje met parmaham en ricotta. 

Het smaakte prima. Zondag hadden we als voorgerecht een waterkerssalade met groene asperges en gekookt eieren. Eigenlijk moesten het kwarteleitjes zijn maar ik heb gewone eieren gebruikt, ook lekker. En ik heb wel wat meer asperges gebruikt dan in het recept stond. Dit gerecht smaakte ook weer prima, er staan vaak lekkere recepten in het blad, waarbij natuurlijk bijpassende wijnen genoemd worden. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s