Reünie

Gisteren ben ik naar de reünie geweest van mijn middelbare school, toen HBS-A, vanwege het 95-jarig bestaan. Het was een gezellige middag met optredens van het theaterzanggroepje “Schudden voor gebruik” en Pau Heerschap die “op z’n Ouddurps” enkele leuke verhalen vertelde. Verschillende bekenden gezien al waren er niet veel uit mijn schooltijd (1966-1972), gelukkig wel een paar vriendinnen. 

Aan het eind van de middag konden we genieten van allemaal heerlijke hapjes, ’s avonds hoefde ik dan ook niet veel meer te eten. 

Ik vond het een gezellige middag, het viel me wel op dat vooral ouderen zich opgegeven hadden voor de reünie, jongeren hebben daar kennelijk toch minder behoefte aan.

Aat was in de tussentijd lekker wezen wandelen bij Ouddorp.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s