Afwisselend

Was het weer vandaag. Vanmorgen hebben we een rondje rond Middelharnis gedaan van 11 km, we begonnen met mooi weer,

al waaide het wel behoorlijk hard.

 

 

Maar toen ik achterom keek zag ik een bui dichterbij komen en ja hoor, even later regende het.

We zijn toen maar beneden aan de dijk gaan lopen, maar ik kreeg toch behoorlijk koude benen. Gelukkig scheen een poosje later de zon weer, de hagel kwam pas toen we weer thuis waren. Ik was wel heel blij dat ik geen last had van mijn achillespees, eindelijk lijkt het de goede kant op te gaan en ik hoop dan ook over twee weken de snerttocht bij Melissant te kunnen lopen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s