Opgeruimd staat netjes

Tweede Kerstdag hebben we gezellig gevierd bij zus Lia in Utrecht waar we ook zijn blijven slapen. Arie en zij hadden weer veel werk gemaakt van het eten, de borden waren prachtig opgemaakt en het was allemaal even lekker. Vanmorgen ben ik maar gelijk naar de fitness gegaan en morgen weer om al die extra calorieën er weer af te trainen!

Aan het eind van het jaar krijg ik altijd de neiging om alles op te gaan ruimen, zoals mijn administratie en ook de lapjes zijn dan aan de beurt. In de loop van het jaar wordt het een steeds grotere chaos.

Maar nu heb ik alles weer zoveel mogelijk op kleur en in keurige stapeltjes.

Hier een deel van mijn zelfgeverfde lapjes.

En zo ziet het geheel eruit:

 

 

 

 

 

 

 

Daarnaast heb ik nog een heleboel lapjes die eigenlijk nergens tussen passen, wat ik altijd lastig vind om praktisch op te bergen. Er zitten heel leuke stukken tussen, maar hoe kan je dat alles nu een beetje overzichtelijk opbergen?

Ik denk dat ik nog maar wat plastic containers koop. Voor vandaag ben ik het opruimen weer even zat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s