Rustig

Het is rustig op mijn blog, niet dat ik niets doe, maar ik heb op het ogenblik weinig te laten zien. Ik ben bezig met een quilt voor bij de bank, voor als ik ’s avonds koude benen heb, gewoon een simpel patroon. Hier een klein stukje:

Verder heb ik het druk met allerlei andere dingen. Op het werk is het ook erg druk zoals altijd aan het eind van het jaar, als ik dan ’s middags thuis kom heb ik niet zoveel puf meer om veel te doen. Helaas begint mijn vakantie pas de dag voor Kerst, dus zal ik toch eerder de voorbereidingen moeten doen.

De vogeltjes komen graag in de tuin om van al het voer te eten, koolmeesjes, pimpelmeesjes, merels, duiven, mussen en af en toe ook een roodborstje. 

Een gedachte over “Rustig

 1. helma de bruine

  hoi janny,

  hoe ist met je achillespees?
  zaterdag kwam ik aat tegen.
  die zei datje nog niet zo ver loopt.

  ik kijk steeds of er foto’s zijn van de wandeltocht van zaterdag maar die heb je dus (nog) niet geplaatst.

  groetjes helma de bruine,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s