Hobby’s

Soms denk ik wel eens, ik heb veel te veel hobby’s, of liever gezegd ik vind veel te veel dingen leuk om te doen en de dingen die echt moeten schieten er dan wel eens bij in zoals b.v. ramen zemen en schoonmaken. Gelukkig heb ik een lieve man die vanmorgen de badkamer heeft schoongemaakt terwijl ik naar fitness was.

Puzzelen is ook zoiets wat ik leuk vind, elke week maak ik het cryptogram uit de Trouw, dat doe ik misschien al wel meer dan 30 jaar en ook legpuzzels maak ik graag, maar daar geef ik mezelf alleen in de winter toestemming voor. Deze maakte ik afgelopen week:

Ik had hem tijdens de zomervakantie in Frankrijk gekocht en tot nu toe had ik de verleiding kunnen weerstaan maar een paar weken geleden leende ik een puzzel van Marianne en toen was het hek van de dam, ik heb er gelijk 3 achter elkaar gemaakt, heerlijk ontspannend.

Bij de AH heb ik een burokalender laten maken van mijn eigen foto’s en die heb ik daarnet opgehaald, het is heel simpel om samen te stellen en helemaal niet duur.

Hier zie je een paar pagina’s, ik probeer altijd passende foto’s bij het juiste seizoen te zoeken.

 

 

 

 

 

 

 

Dit weekend is het jubileumweekend in onze kerk, hij bestaat 50 jaar, ik ben net naar de opening geweest en straks ga ik er ook eten. Ik hoef dus niet zelf te koken, tijd over om te quilten of puzzelen of lezen of…..

2 gedachtes over “Hobby’s

  1. Oef gelukkig ben ik niet de enige die te veel dingen leuk vind :-))
    Leuke dingen kun je laten maken met je foto’s hé?! Ik kreeg van de Sint(Lees mijn dochter) een agenda met foto’s gepikt van mijn laptop en blog, lief hé! Het is de mooiste en dierbaarste agenda die ik ook heb gehad….
    Fijn weekend Janny

    Like

  2. Wat leuk, ik ken de ansichtkaart, ik zag er een quilt van op fotos uit Birmingham en nu als puzzel. Maarreh, je moet daar in september naar toe gaan, niet in de zomer! Dan ier nl. Een enorm quiltfestival! Komt alles toch nog samen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s