Een grijze zaterdag

Aat ging vandaag wandelen bij Vrouwenpolder en ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om de stalenkaart te verven voor de staalkaartenruil die Nienke heeft georganiseerd. Het was toch niet zo aanlokkelijk om naar buiten te gaan en Sinterklaas binnenhalen vind ik niet zo interessant. Inmiddels zitten de 25 lapjes in plastic zakjes in de rijstkoker, ik ben heel benieuwd naar het resultaat.

Ik ben maar 1 x in de fout gegaan, maar gelukkig merkte ik het gelijk en had ik nog wat lapjes achter de hand. Ik vind het altijd heerlijk werk, lekker kliederen met verf, maar eerlijk gezegd doe ik het zelf liever in bakjes i.p.v. in plastic zakjes, dat vind ik makkelijker kneden. In de winter is het echter wel handig om de zakjes in de rijstkoker te doen en dat gaat niet met bakjes.

Ik was net klaar met verven toen Aat thuis kwam, hij had 25 km gelopen en op de terugweg gelijk meel e.d. gehaald bij de molen in Ouddorp, zodat we weer brood kunnen bakken. Het was in Zeeland ook miezerig en grijs, wat wel aparte foto’s opleverde.

 

2 gedachtes over “Een grijze zaterdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s