Kaart

Voor mijn zus(je) maakte ik deze kaart van zelfgeverfde stofjes: 

Morgen is het weer zover: dan loop ik de halve Omloop van GO, 55 km. Nu is het al heel lang mooi weer maar uitgerekend voor dit weekend wordt veel regen opgegeven. Duimen jullie alsjeblieft voor me dat de buien elders vallen. Aat doet dit jaar de 80 km en moet vanavond om 11 uur al beginnen, ik begin morgenochtend om 7 uur in Ouddorp. Vorig jaar kon ik vanwege mijn achillespees niet meedoen, maar nu gaat het gelukkig weer goed, ik heb er zin in!

6 gedachtes over “Kaart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s