Viering

Gistermiddag hadden we onze maandelijkse quiltbijeenkomst en de meesten van ons hadden hun derde quiltje voor In de maat meegebracht met het thema viering. Ik had dit quiltje gemaakt en opgespannen op canvas: De letters heb ik met behulp van vliesofix op de stof geplakt en daarna doorgequilt, de bloemen zijn alleen met stiksel vastgezet (wel eerst in het midden een klein beetje lijm gebruikt), dit was wel een beetje lastig omdat het voetje steeds onder de stof schoot en ik het telkens met de punt van een schaartje weer terug moest duwen. Volgende keer zullen we weer een nieuw thema verzinnen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s