Vorst

Aangezien het nog steeds stevig blijft vriezen, zelfs hier in het westen, hebben we de oleander en olijf maar in de schuur gezet. Helaas prikte bij het verplaatsen een blaadje precies in mijn oog, zodat ik een tijdje bijna niets zag,  maar gelukkig is het weer bijna over, nog een beetje gevoelig en af en toe wat tranerig. imgp4937Vandaag maar even niet achter de naaimachine, ik heb deze week toch al 10 blokken gemaakt voor de quilt van Martijn, ver boven mijn doelstelling!

Doordat er een flinke wind staat is het snijdend koud buiten, maar wel erg mooi. imgp4938

2 gedachtes over “Vorst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s