Log cabinblokken

Ik naai steeds twee blokken tegelijk, ik begin met een vierkantje of rechthoek en naai daar smalle stroken langs, dan brede, enz.: imgp4931Na de eerste brede strook leg ik de volgende strook af en toe schuin, zodat er een onregelmatige vorm komt, ook gebruik ik brede en smallere stroken door elkaar. Na het naaien snijd ik het teveel af en strijk de naden naar 1 kant. imgp4932imgp4933imgp4934Na zo’n drie kwartier naaien is dit het snijafval: imgp4935en heb ik weer twee nieuwe blokken, die later met effen rood op maat gemaakt worden, zodat alle blokken even groot zijn. imgp4936

Een gedachte over “Log cabinblokken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s