Vogeltjes

Omdat ik deze week elke ochtend werk i.p.v. 3 ochtenden heb ik niet zo veel tijd om te quilten, maar ik heb nog wel een paar vogeltjes gemaakt. Het is op het werk altijd druk zo vlak voor de Kerst, maar gelukkig heb ik daarna twee weken vakantie!

Vanmorgen lag er sneeuw, gelijk overal chaos op de Hollandse wegen, hoe zouden ze dat toch doen in Rusland?

Een gedachte over “Vogeltjes

  1. Om antwoord te geven op je vraag, Rusland is grofweg 400 keer zo groot als nederland, en er wonen nog niet eens 10 keer zoveel mensen. Overweeg ook dat de gemiddelde communist een stuk armer is dan een westerling en dat de Soviets dus een stuk minder wagens per persoon in bezit hebben. Nee, over Russen en file maak ik me niet zo druk…..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s