Rood-wit-zwart

Ik ben begonnen met de grote quilt voor Martijn en heb nu 6 blokken af: imgp4797Ze zijn nu allemaal verschillend van maat en niet helemaal vierkant, dat wordt later opgelost met rode banen. Nu maar hopen dat Martijn het goedkeurt, anders kan ik weer opnieuw beginnen!

Gisteren kwamen Izak en Paula eten, als voorgerecht hadden we een salade met gesiers, toen biefstuk en aardappels uit de oven met zelfgemaakte mayonaise en een lekkere salade. Voor het toetje had ik chocoladecakejes gemaakt, hier wordt de chocolade gesmolten: imgp4793Het was allemaal weer even lekker en we hoefden niet eens lang in de keuken te staan. Hier zijn we samen aan het kokkerellen: imgp4796-gewijzigdDe cakejes had ik zaterdag al gemaakt en voor het eten nog even opgewarmd in de oven en opgediend met een bolletje ijs.

2 gedachtes over “Rood-wit-zwart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s