Janny’s hobbylog


Wat doe je als de zon schijnt

Geplaatst op 30 september, 2011 door janny

Het zonnetje schijnt, je hebt een flinke witte lap en wat verf, wat kan je dan beter doen dat de lap in stukken scheuren en deze verven? Gistermiddag alles in bakjes gedaan en vandaag weer uitgespoeld en gestreken. Voor deze lapjes heb ik met drie basiskleuren gewerkt en telkens de onderlinge verhouding veranderd. Het resultaat valt een beetje tegen vind ik, al zal ik ze vast wel ergens voor kunnen gebruiken. 

De kleuren zijn niet zo goed gemengd, ik denk dat het komt omdat ik vergeten was de verfoplossingen goed met de garde te mengen voordat ik ze op de stof goot. De volgende lapjes zijn een stuk helderder van kleur, hierbij heb ik telkens een lapje in een bakje gelegd, wat verf erop gegoten en met een pipetje andere kleuren toegevoegd, daarna niet gekneed. 

Er ontstaat dan een mooie tekening in de stof, bij de volgende door verschillende tinten groen en blauw en bij de laatste door verschillende tinten rood. 

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven