Janny’s hobbylog


Vakantie Frankrijk 1

Geplaatst op 08 augustus, 2011 door janny

Gistermiddag zijn we teruggekeerd van onze vakantie in Frankrijk. We hebben een heel fijne vakantie gehad met goed weer, natuurlijk af en toe een buitje, maar ook veel zon. Ik zal de komende dagen een kort verslag doen met wat foto’s.

Donderdag 21 juli zijn we vertrokken naar Lieurey in Normandië waar we twee nachten hebben doorgebracht in een chambre d’hôte genaamd l’ancienne epicerie. Na ruim 600 km werden we hartelijk welkom geheten met een drankje en werd onze kamer gewezen, klein maar met alles wat we nodig hadden. 

‘s Avonds hebben we gebruik gemaakt van table d’hôte, waar we geen spijt van hadden. Christine kan werkelijk heerlijk koken en na een viergangendiner met heerlijke wijnen waren we blij dat we niet meer hoefden te rijden! Alleen nog een trapje op en toen konden we ons bed in rollen. De volgende dag zijn we naar Pont Audemer gegaan, ook wel het Venetië van Normandië genoemd, een mooi stadje. 

Het weer was ook prima, ‘s middags konden we nog lekker in het zonnetje zitten voordat we gingen eten, deze keer hebben we een restaurant bezocht.

Na het ontbijt op zaterdag, wat ook weer goed verzorgd was en in een mand boven werd gebracht, zijn we vertrokken naar ons volgende adres.

We kregen er boterhamzakjes bij om ook wat voor de lunch mee te nemen, wat erg handig was, zo konden we onderweg lekker picknicken.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven