Janny’s hobbylog


Korte vakantie

Geplaatst op 06 juni, 2011 door janny

We zijn van woensdagavond tot gisteravond in Emmen geweest in het huis van broer Jan die zelf met vakantie was. Het plan was om mee te doen met de Drentse wandelvierdaagse, maar helaas had ik nog teveel last van mijn achillespees. Donderdag hebben we 10 km gelopen en Aat heeft zaterdag nog eens 10 km gelopen, maar verder hebben we gefietst en lekker geluierd. 

Het weer was heerlijk en de omgeving is prachtig, weer heel wat anders dan Flakkee. 

 

We zijn natuurlijk een ijsje wezen eten in de ijssalon van neef Arien in Borger, waar het flink druk was met het warme weer! Ook ben ik nog bij De Stofmeid geweest, een quiltwinkel in Borger, handig om gelijk wat tussenvulling te kopen.

Natuurlijk hebben we ook nog hunebedden gezien, we waren tenslotte in Drenthe:

Op zaterdag zijn we lekker uit eten geweest in eetcafé Groothuis, waar we in de tuin konden zitten.

Zondagmiddag zijn we op de terugweg nog langs gegaan bij familie in Leusden waar we wel wat lang over deden vanwege file’s, maar gelukkig was daarna de terugreis filevrij.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven