Uit eten en wandelen

Gisteravond zijn we uit eten geweest bij Bistro Bie Jeanneke waar het gezellig druk was en waar we heerlijk hebben gegeten. Ik nam Limburgs zoervleisj wat opgediend werd in een klein pannetje en erg lekker smaakte.

Om thuis te komen moesten we de Keutenberg oplopen, goed om de calorieën te verbranden 🥵.

Vandaag hebben we onze laatste tocht gelopen, morgen gaan we weer naar huis. Ik moet zeggen dat het alles meevalt met mijn achillespees, ik heb weinig last gehad. Voorlopig nog wel de oefeningen blijven doen en nog niet te lange tochten maken, maar het ziet er goed uit. Je kon merken dat het vannacht weer flink geregend had, veel plassen en hier en daar behoorlijk glibberig.

Er liep een “trap” van 106 treden naar beneden, hier moest je ook goed uitkijken, even later steeg je weer een stuk en had je een geweldig uitzicht. Sommige paadjes waren erg smal en moest je oppassen voor de brandnetels.

We kwamen langs een wei met Mergellandschapen, een oud schapenras.

Het was weer een leuke tocht en al die hoogteverschillen zijn goed voor de conditie, maar ik ben toch blij dat ik niet elke dag zo hoef te klimmen.

4 gedachtes over “Uit eten en wandelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s