Groene Wissel Schin op Geul

Gistermorgen was het hier ontzettend mistig, je zag niets voorbij het terras. Aan het eind van de ochtend klaarde het op en was het tijd voor een wandeltocht. Ik had van tevoren al wat tochten uitgeprint en we kozen de Groene Wissel van 14 km, met een stukje heen en terug naar ons huisje kwamen we op ongeveer 16 km.

We liepen door bossen, over landweggetjes, door grasland en holle paden, een schitterende tocht, grotendeels onverhard. We kwamen door Schin op Geul, langs de kastelen Schaloen en Genhoes en door Scheulder.

Het was heerlijk weer met flink veel zon en ook door het stijgen en dalen kregen we het behoorlijk warm. Vanmorgen was het ook nog droog en zijn we snel een klein rondje wezen lopen, maar vanmiddag regent het de hele tijd. Gelukkig hebben we onze hobbyspullen meegebracht.

3 gedachtes over “Groene Wissel Schin op Geul

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s