Bazaar en familiebezoek

Vrijdag stond ik dus op de bazaar in de Martinikerk, om tien uur stond er al een flinke rij voor de deur die zich snel verspreidde. De speelgoedkraam werd goed bezocht, vooral de puzzels vlogen als warme broodjes over de toonbank. We hadden een heleboel zo goed als nieuwe Jan van Haasteren en Wasgij puzzels gekregen, die waren erg geliefd. Mijn kaarten zijn bijna allemaal verkocht, en binnenkort ga ik er meer maken om in het winkeltje in de kerk te verkopen. Het was wel erg koud in de kerk, gelukkig had ik warme kleren aan en de vrijwilligers werden goed verzorgd met warme koffie/thee en soep en het was erg gezellig.

Gisteren zijn we naar broer en schoonzus in Drenthe geweest, we konden gelijk de prijzen van de bingo van vorige week voor hun kleinkinderen meenemen en terug naar huis ging mijn eigen prijs, een mooi pakket van neef Arien. Zelf heb ik een paar stoffen bakjes beschikbaar gesteld.

Op de heenweg hebben we een koffiestop gemaakt in Meppel bij Herberg ’t Plein, en bij Jan en Margriet kregen we een heerlijke maaltijd. ’s Middags hebben we een rondje gewandeld en zelfs nog even in de tuin kunnen zitten, maar op de terugweg naar huis hadden we veel regen, het wil nog steeds niet vlotten met het weer.

2 gedachtes over “Bazaar en familiebezoek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s