Bazaar

Morgen en zaterdag is er bazaar in de Martinikerk in Doesburg. Vorig jaar kon het vanwege corona niet doorgaan, deze keer gelukkig weer wel. Gisteren heb ik even geholpen met het inrichten van de speelgoedkraam en morgen sta ik als vrijwilliger achter deze kraam met nog een paar anderen. Het is een grote kerk, dus volop ruimte voor serviesgoed, boeken, kleding, speelgoed, curiosa enz.

Hopelijk wordt het gezellig druk en wordt er goed verkocht. De opbrengst is voor het onderhoud van zowel de Martinikerk als de Galluskerk in Angerlo.

Marthy zei een tijdje geleden dat ik wel een winkeltje kan beginnen met mijn kaarten, maar ik had er zoveel gemaakt omdat ik ze wil verkopen op de bazaar. Geen idee of het lukt, maar het proberen waard. Morgen is de bazaar van 10.00 tot 17.00 en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

3 gedachtes over “Bazaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s