Lino stempels maken

Gisteren hebben we stempels gesneden uit linoleum, het was niet echt linoleum maar een blauwe plaat die Monica voor ons gekocht had. We hebben flink zitten oefenen met gutsen, af en toe ging er wel eens wat verkeerd maar de resultaten waren leuk.

Ik heb ook nog een letter W gesneden, soort Jugendstil, maar er niet aan gedacht dat hij bij het afdrukken in spiegelbeeld kwam, dus heb ik hem nog eens uitgesneden. Op de enveloppe voor jarige schoonzus gestempeld.

2 gedachtes over “Lino stempels maken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s