En nog een boekje

Ik maak de laatste tijd nogal eens een boekje, telkens met een andere binding, zowel van stof als van papier. Echt leuk om te doen. Deze keer heb ik mooie vellen handgeschept papier gebruikt die ik van Mieke heb gekregen. De vellen heb ik niet geknipt maar gescheurd zodat ze onregelmatig van vorm zijn.

De omslag heb ik gemaakt van een eco print op stof, vastgelijmd op een paar stukjes karton.

De stof is uit één stuk en het karton bestaat uit 3 delen, zodat er een ruggetje in zit.

4 gedachtes over “En nog een boekje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s