Air fryer

Vorige maand hebben we een air fryer aangeschaft nadat we bij de consumentenbond gekeken hadden welke er goed uit de bus kwam. We kochten een Ninja Foodi Max Grill & Air Fryer. Hij ziet er wat anders uit dan de meeste air fryers, er zit namelijk geen lade in maar je doet het deksel omhoog. Als nadeel werd genoemd dat hij vrij zwaar is maar dat maakt voor ons niet uit omdat hij op een vaste plek staat.

Het is een veelzijdig apparaat, ik heb hem al voor van alles gebruikt. Natuurlijk kan je er patat in bakken en bitterballen enz., maar je kan er nog veel meer mee. Ik maak er vaak ovenschotels in, het voordeel is dat je veel minder energie gebruikt t.o.v. de oven en zeker voor twee personen is hij groot genoeg. Ook kip en vlees klaarmaken gaat prima en zaterdag heb ik er zelfs een focaccia in gebakken.

We hadden Italiaanse kaasfondue en daar smaakte het brood prima bij. Na al die kaas was een frisse fruitsalade heerlijk als toetje.

Allerlei soorten fruit klein snijden, een paar lepels honing losroeren met een eetlepel citroensap en dit door het fruit scheppen plus wat gehakte walnoten. Wel een tijdje laten intrekken.

2 gedachtes over “Air fryer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s