Voorbereidingen voor de Kerstdagen

Alle boodschappen zijn in huis en ik heb al zoveel mogelijk voorbereid voor morgen. Alle kinderen komen hier en gelukkig maakt iedereen wat lekkers voor het kerstdiner. We hopen op een paar gezellige dagen met zijn allen. Vanmiddag hebben we nog even een rondje gelopen, wat een verschil in temperatuur met vorige week! Tijdens onze kortere rondjes komen we vaak langs een mooie boom net buiten Angerlo en ik heb hier het hele jaar door foto’s van gemaakt, leuk om de verschillen te zien.

Ik wens iedereen fijne feestdagen.

3 gedachtes over “Voorbereidingen voor de Kerstdagen

  1. Ook hier voorbereidingen voor de kerstmaaltijd op 2e kerstdag die we de laatste jaren vieren bij zoon Bas. Morgen zijn we met zijn tweetjes en misschien lopen we wel weer een rondje Bovenkerk, deden we vandaag ook al. Mooi Janny, die boom op verschillende tijden. In Bovenkerk staat een boom die ik al ontzettend veel keer gefotografeerd heb, ik noem hem altijd ‘mijn boom’.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s