Knutselen met papier en stof

Gisteren kwam Mieke weer gezellig een dagje knutselen. Ze had allerlei soorten papier meegebracht en deed voor hoe je een flagbook maakt. Van tevoren had ik de “vlaggetjes” al gemaakt met de gelli plate en uitgeknipte plaatjes, dus het was alleen nog een kwestie van snijden, vouwen en plakken.

Een vogelboekje is het geworden, ook op de voorkant heb ik een vogel geplakt, het is een leuke techniek om te doen en niet moeilijk.

Mieke vond het wel leuk om een kerstster te maken, dus na de lunch gingen we aan de slag met kerststofjes. Deze keer hebben we de stoffen zo gebruikt, dus niet eerst bestempeld of geverfd, de sterren zijn dan wat minder stijf.

Ik heb er ook nog een van papier gemaakt.

We hadden een heel gezellige dag, lekker gekletst en ook leuke dingen gemaakt, voor herhaling vatbaar.

Wat is de blogwereld toch leuk, via Mieke kwam ik een paar jaar geleden op het blog van Marthy, we zijn in september bij haar in Frankrijk met vakantie geweest en vorige week kwamen zij en Mart hier lunchen om iets terug te brengen wat we hadden laten staan. Ook heel gezellig en ze brachten een heerlijk stuk Stolwijkse kaas voor ons mee.

4 gedachtes over “Knutselen met papier en stof

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s