Twee mandjes

Ik vond het zo leuk om het mandje te maken van het versneden quiltje dat ik er nog een paar gemaakt heb. Het is een heel makkelijk patroontje en je kan de mandjes zo groot maken als je wilt. Twee leuke stofjes bij elkaar zoeken en wat tussenvulling en je kan aan de slag.

Het leuke is dat je beide kanten kan gebruiken. Het patroon heb ik van Sotak op youtube.

Verder ben ik bezig met kerstkaarten maken, ik heb er al 22 maar dat is nog lang niet genoeg!

3 gedachtes over “Twee mandjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s