Workshop gelli plate printen

Eindelijk is het er dan toch van gekomen! In maart 2020 zou ik samen met mijn zus een workshop gelli plate geven aan mijn vroegere quiltgroep op Goeree-Overflakkee. Helaas gooide corona roet in het eten en werd de workshop uitgesteld, wel een keer of 3, maar gisteren was het eindelijk zo ver. Dinsdag zijn we al naar Middelharnis gereden om bij mijn zus te logeren en gelijk wat familie te bezoeken. De workshop was erg gezellig, leuk om oude bekenden weer te zien en ook wat nieuwe leden van de groep. In het dorpshuis in Stad a/h Haringvliet aangekomen waren de tafels al klaar gezet en na de koffie met iets lekkers begonnen we.

Er waren 11 deelnemers, sommigen hadden al een gelli plate en voor de rest hadden wij alles meegebracht, evenals verf, rollers, stencils enz. De deelnemers waren enthousiast en er werd druk geëxperimenteerd.

Tussen de middag werden we verwend met een heerlijke lunch, iedereen had wat meegebracht en er was meer dan genoeg.

Daarna gingen de dames weer aan de slag en nu kunnen ze thuis de afdrukken verder gaan verwerken in kaarten e.d. We hadden diverse voorbeelden meegebracht met wat er allemaal mogelijk is. Na afloop van deze geslaagde dag kregen we behalve een onkostenvergoeding een tasje van de wereldwinkel met allemaal lekkere en leuke dingen, zoals koffie, thee, chocolade, een tasje, een brillenkoord en nog meer, plus een zelfgemaakt patchwork mapje en een mooie kerstkaart.

Aat was tijdens de workshop bij zijn broer in Hellevoetsluis geweest en ’s avonds zijn we weer bij Marianne blijven slapen. Vanmorgen alles weer ingeladen en met een tussenstop bij vrienden in Alphen a/d Rijn waren we half in de middag weer thuis.

Een gedachte over “Workshop gelli plate printen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s