Fietsen en wandelen

Woensdag kwamen zus en zwager uit Utrecht een paar dagen logeren. We troffen het geweldig met het weer en zijn regelmatig buiten geweest. Donderdag hebben we langs de mooie monumentale panden in het centrum gelopen en nog wat winkeltjes bezocht. Vrijdag zijn we via Giesbeek naar de buffelboerderij bij Zevenaar gefietst waar we o.a. mozzarella hebben gekocht. Op vrijdag en zaterdag is de buffelshop open waar van alles te koop is, niet alleen melkproducten en vlees van de buffels, maar ook groente, fruit, honing, brood, enz.

Het was zo warm dat we op de terugweg zonder jas konden fietsen. Gisteravond zijn we uit eten geweest bij restaurant de Kade in Doesburg, onderdeel van het stadshotel. Lekker dichtbij zodat we op de fiets konden. Voordat we naar binnen gingen heb ik nog een foto van de IJssel genomen.

We hebben alle vier heerlijk gegeten, na een voor- en hoofdgerecht zaten we wel vol en kon er alleen nog een kopje koffie of thee in.

Toen we naar huis gingen maakte ik nog een foto van het standbeeld Passi d’Oro, wat helaas nog steeds niet compleet is nadat eerder dit jaar het kleinste mannetje is gestolen.

Het waren een paar heel gezellige dagen, veel gepraat en gelachen, lekker gegeten en gedronken en vanochtend zijn onze gasten weer naar huis gereden.

Een gedachte over “Fietsen en wandelen

  1. miekequilt

    Wat een gezellige visite. Fijn dat het fietsen weer goed gaat. En wat ziet het eten er allemaal heerlijk uit. Ik heb het even opgezocht van het beeld. Wat vreselijk jammer dat het kleinste beeld weg is. Het is echt incompleet nu.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s