Tasjes

Ik wilde een tas naaien en zocht een leuk patroon op internet, stofjes erbij gezocht en gesneden. Van de ene stof had ik niet genoeg lengte, dus zette ik aan de bovenkant een ander stofje. Toen bleek dat ik de stof verkeerd gesneden had voor dit patroon, de bovenkant kwam aan de zijkant, dus maar een ander patroontje gezocht. De tas is iets kleiner geworden dan gepland maar wel bruikbaar en hij kan aan beide zijden gebruikt worden.

Ik had de smaak te pakken en maakte ook nog een klein buideltasje, handig voor kleine dingetjes of als verpakking voor een klein cadeautje. Het patroon staat in Quiltnieuws nr. 142 en heet kinchaku, ik had er vorig jaar ook al eens eentje gemaakt.

3 gedachtes over “Tasjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s