Cirkels

Op de site van Mieke las ik ook een stukje over going round in circles van Herma de Ruiter. Mieke vond het een leuk vakantiewerkje en dat leek mij ook wel wat. Ik ben begonnen met wat proefjes van 12×12 cm om er even in te komen en daarna ben ik een kleurenserie gestart.

Het is erg leuk om te doen, stofjes bij elkaar zoeken, garen en een knoop, alleen heb ik helaas niet veel knopen, ik zal er nog wat bij moeten kopen. Deze maak ik 10×10 cm en waarschijnlijk maak ik er later een quiltje van.

Restjes stof heb ik genoeg, je ziet de voorraad nog niet slinken met deze kleine stukjes maar het is wel fijn dat ik veel keuze heb. Ik speld alvast een stapeltje om mee te nemen met vakantie, dan hoef ik me niet te vervelen.

3 gedachtes over “Cirkels

  1. Irene

    Ja, Mieke inspireerde mij ook! Echt leuk om te schuiven met de lapjes en dan een mooie knoop er bij te zoeken. Nu komen al die restjes en de knopen doos goed van pas. Veel succes verder.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s