Klompenpad het Leuvenschepad

Vandaag hebben we weer heerlijk gewandeld vanuit Leuvenheim. Er zat alleen een saai stuk vlak langs de grote weg aan het begin, dat moet volgens ons wel te vermijden zijn. Verder was het een heel mooie route, die we wel een beetje langer gemaakt hebben, 17 km i.p.v. 14. Als je even niet oplet volg je een verkeerd bordje, ook waren sommige bordjes nauwelijks te zien door de begroeiing en moesten we weer een stukje terug. Maar ach, het was heerlijk weer en met mijn voet gaat het stukken beter.We begonnen met een prachtige wolkenlucht.

Hier weken we een stukje van de route af naar de Gelderse Toren, oorspronkelijk een 12e eeuwse wachttoren van de Graven van Zutphen, later van Gelre en sinds 1535 woontoren.

Het park eromheen is prachtig onderhouden. Verder liepen we over mooie landgoederen en over onverharde paden door het bos. We zagen veel bramenstruiken maar er zat weinig eetbaars aan helaas.

Een paar weken geleden heb ik dan toch eindelijk een Uixi aangeschaft, ik had al zoveel positieve berichtjes hierover gelezen. Nou, dat had ik jaren eerder moeten doen, wat een gemak, niet meer door je knieën hoeven en met de billen bloot, ik kan gewoon staand plassen, ideaal ding!

2 gedachtes over “Klompenpad het Leuvenschepad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s