Terugreis via Den Ham

Gisteren zijn we op de terugreis langs gegaan bij neef Ko die met Wia nu bijna een jaar in den Ham woont, een plaatsje vlak bij Ommen. Hier hebben we koffie gedronken en geluncht en daarna zijn we met Ko wezen fietsen door het Eerder Achterbroek, een onderdeel van landgoed Eerde. Een prachtig gebied met mooie Saksische boerderijen, dikke eiken en zandpaadjes. In kasteel Eerde is een internationale school gevestigd, het kasteel dateert al van 1715 en is lang bewoond geweest door de familie van Pallandt.

Na de fietstocht zijn we nog bij het huisje in het bos wezen kijken dat Wia huurt als atelier. Ik vond de omgeving al bekend voorkomen en het bleek dat het Pieterpad precies langs het huisje voert, hier hebben we dus 6 jaar geleden gelopen. Na deze gezellige dag waren we rond 6 uur weer thuis, we hebben een heerlijke week gehad.

2 gedachtes over “Terugreis via Den Ham

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s