Fietsen

Ik roep al jaren dat ik een nieuwe fiets wil omdat ik mijn fiets niet fijn vind rijden. Ik fiets dan ook nooit, alleen voor boodschappen en kleine ritjes naar het centrum b.v., heen en terug maximaal zo’n 6 km. Een tijdje geleden zijn we naar een fietsenwinkel hier in de buurt geweest, maar zoals overal is de levertijd voor een nieuwe fiets niet mis. De verkoper vroeg wat er eigenlijk mis was met mijn eigen fiets en liet me een stukje fietsen. Volgens hem was hij niet goed afgesteld en hij veranderde wat aan het stuur en zadel. Na zo’n 3 of 4 x een rondje fietsen en weer wat aanpassen was hij volgens hem in orde. Hij fietst nu inderdaad veel lekkerder en ik ben al een keer naar Dieren wezen fietsen voor een boodschapje, heen en terug 17 km. Voor echte fietsers natuurlijk een ritje van niks, maar voor mij al heel wat! Vanmiddag zijn we samen wezen fietsen door Havikerwaard, totaal 18 km. Ik vind het nu wel leuker om te doen, al loop ik nog steeds liever, maar zo tussendoor en als het niet te hard waait is het best fijn, zeker nu ik nog geen lange afstanden kan lopen.

Mocht ik over een tijdje toch een andere fiets willen of een e-bike dan ga ik zeker naar deze fietsenmaker.

2 gedachtes over “Fietsen

  1. Heel belangrijk dat een fiets goed afgesteld is. Deze fietsenmaker heeft verstand van zaken, die moet je aanhouden. En ga toch eens over een e-bike denken, dan krijg je nog meer plezier in fietsen. Jullie wonen in zo’n prachtige fietsomgeving.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s