Een feestelijke dag

Gisteren was het koningsdag en ook ik was op deze dag jarig. Wat heerlijk dat het nu weer uitgebreid gevierd kon worden! En het weer werkte ook goed mee, ’s middags konden we met zijn allen lekker in de tuin zitten, verdeeld over de twee terrassen.

Ik had ’s ochtends oranje gebakjes gehaald bij bakker Hans, die goed in de smaak vielen.

De hele dag door werd ik verwend met lieve berichtjes en leuke cadeaus, op culinair gebied:

bloemen en planten:

en voor hobby (een lightpad en een powerbank):

Ook kreeg ik dinsdag en vandaag mooie kaarten.

’s Avonds waren we met 9 man aan tafel, heel gezellig. Ik had twee traybakes gemaakt, 1 met kip fajita en rijst en 1 met kip en krielaardappeltjes, allebei heel smakelijk. Ik ben alleen vergeten foto’s te maken. Na het toetje en een kopje koffie vertrokken de broers en zussen weer, ze moesten nog een behoorlijk eindje rijden.

Ook vandaag is het weer heerlijk om buiten te zitten, Aat heeft de planten in potten gezet en ik zat te genieten van de nieuwe kookboeken, goed verdeeld toch?

2 gedachtes over “Een feestelijke dag

  1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Janny. Je had een gezellige dag met veel familie en wat een mooie kado’s kreeg je, die kookboeken bijvoorbeeld, heerlijk. Ik heb onmiddelijk je twee recepten gekopieerd en in mijn kookboek gezet, Ben ik blij mee en dat mag je meer doen hoor, een link naar een lekker recept.

    Like

  2. miekequilt

    Nog gefeliciteerd !! Wat een bijzondere dag om jarig te zijn. En wat heerlijk hè om weer te kunnen vieren. Ik heb al eerder iets van je gekookt, ga ik vast weer doen met deze lekkere recepten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s