Vervolg Paasweekend

Maandagmiddag kwamen Derk en Natasha weer hierheen, ze waren zondag ook nog naar Flakkee geweest voor de tulpen en maandag naar Kinderdijk. Ze brachten weer een leuk vingerhoedje voor me mee.

’s Avonds maakte ik Doesburgse mosterdsoep met erbij kaasbroodjes en als toetje een heerlijke crumble. Het komt niet zo mooi uit op de foto, maar de soep was erg lekker.

Nadat we gistermorgen koffie hadden gedronken in de zon vertrokken de kinderen weer naar München.

Gistermiddag ben ik bij de podotherapeut geweest voor mijn voet, maar ook hij weet niet precies waar het vandaan komt. Hij vermoedt dat er teveel druk op zit van de schoenen, dus moet ik bij het veters strikken een paar gaatjes overslaan. Hij dacht ook dat ik een kleine ontsteking had, maar die zat op een heel andere plaats, ik ben benieuwd hoe het verder gaat.

2 gedachtes over “Vervolg Paasweekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s